Startup I Odense Nomineret Til Iværksætterpris

Billede: mali maeder

Natureventyr, der er en startup-virksomhed i Odense, har under coronakrisen oplevet stor succes og fået tusindvis af familier ud i naturen med deres børn. 

Natureventyr har udviklet en app, der har til formål at sende børnefamilie mere ud i naturen. Dette har de som bekendt haft stor succes med, især under coronakrisen, hvor mange indendørsaktiviteter har været udelukkende, og mange har haft brug for at forlade hjemmets fire vægge. 

Natureventyr er nomineret til Iværksætter Odense Prisen 2020. De har indtil videre lavet aftaler med intet mindre end 11 forskellige kommuner landet over.

Imens meget af landet oplevede nedgang og stilstand under nedlukningen, så fik appen intet mindre end 20.000 downloads i løbet af de første uger. Lige nu er der mere end 80 natur-eventyr, man kan begive sig ud på. Der kommer løbende nye til, i takt med at flere og flere kommuner hopper med på vognen. 

Alene på Fyn findes der 10 forskellige ture, der er perfekte til børnfamilier. Blandt andet kan man gå på opdagelse på Stige Ø og Munke Mose, der begge er meget populære og naturskønne områder. 

Natureventyr er stiftet af fem børnefamilier, og har Dennis Maigaard ansat som direktør. Appen kan både findes i Apple Store, Google Play og lignende.