OB - Vejle Bliver åbnet For Sæsonkortholdere

Billede: Pixabay

Der er godt nyt til sæsonkortholderne i OB. Det bliver nemlig sæsonkortholderne, der får chancen for at komme på Nature Energy Park søndag den 4. oktober, når de stribede fra Odense tager imod oprykkerne fra Vejle Boldklub i fjerde runde af Superligaen.

Det bliver dog ikke alle sæsonkortholderne, der får chancen for at komme på stadion og se kampen, da restriktionerne gør, at OB kun kan lukke 300 af deres sæsonkortholdere ind på Nature Energy Park.

Lodtrækning om pladserne i Odense

Hvem de heldige 300 bliver, bliver afgjort via lodtrækning. Skal du være blandt dem, der får chancen for at komme en tur på stadion, når OB tager imod oprykkerne, så kræver det, at an udfylder en formular og sender den til OB, hvorefter man deltager i lodtrækningen.

Formularen skal være indsendt inden søndag den 27. september, hvis man vil i betragtning til at komme ind til kampen. De sæsonkortholdere der får chancen for at komme på stadion, har efterfølgende to dage til at hente billetterne via et tilsendt link fra OB.

OB melder samtidig ud, at de forventer at kompensere sæsonkortholderne for de manglende kampe i løbet af 2020/2021 sæsonen, så længe restriktionerne gælder.

Det vides dog ikke endnu, hvor længe OB og de andre superligaklubber skal køre med reducerede tilskuertal og kapacitet på stadion. OB meddeler derfor, at de endnu ikke ved, hvor mange kampe sæsonkortholderne kan blive kompenceret for.

Inden kampen mod Vejle møder OB ude AGF. Forud for AGF-kampen ligger OB nummer fire med fire point i to kampe - det samme antal som AGF.

Tak for støtten

Vi takker avXperten for støtten til dette indlæg. Find et stort udvalg af smarte kabler, gadgets og anden elektronik på avXpertens webshop. Find eksempelvis en smart lamineringsmaskine med tilhørende lamineringslommer som kan beskytte dine følsomme dokumenter.

 
Sport 1200 gratis fadøl givet væk af barejer efter dansk EM sejr

En gavmild bar endte med at give et sted mellem 1000 og 1200 fadøl væk efter Danmakrs vanvittge 4-1 sejr over Rusland, Mandag aften. Men det var sejre…

Sport En femtedel inde i sæsonen - Odense hænger i bunden

Odense Bulldogs hænger solidt fast i bunden efter sæsonens første ni kampe. Her er det blot blevet til en sejr til det fynske ishockeyhold, der dermed…

Sport OB forlænger med Troels Kløve

De stribede fra Odense og midtbanespilleren Troels Kløve har fået papir på hinanden for de kommende fire år, idet OB og den 29-årige østjyde har forlæ…

Sport Odense Bulldogs præsenterer gigantunderskud

Odense Bulldogs har igennem de seneste par sæsoner været spændt meget hård an rent økonomisk. Det ser den fynske ishockeyklub ud til også at blive fre…