En Femtedel Inde I Sæsonen - Odense Hænger I Bunden

Billede: Pixabay

Odense Bulldogs hænger solidt fast i bunden efter sæsonens første ni kampe. Her er det blot blevet til en sejr til det fynske ishockeyhold, der dermed ligger sidst i Metal Ligaen.

Der var ellers lagt op til, at Odense Bulldogs skulle bide mere fra sig end i sidste sæson, hvor de endte sidst med 35 point efter 48 kampe. Holder Bulldogs sit pointsnit i denne sæson, ja, så har Odense Bulldogs kurs mod en dårligere sæson end sidste år, da pointsnittet dikterer et facit på sølle 27 point.

Skader har ramt Odense hårdt

Forventningerne var uden tvivl til mere hos Odense Bulldogs forud for sæsonen, hvor man hentede både den tjekkiske målmand Tadeas Galansky og canadiske Dale Mitchell tilbage til klubben.

Galansky holder, trods to skidte kampe mod topholdet fra Rungsted Seier Capital, en redningsprocent på 90,11%, hvilket må siges at være absolut godkendt. Bulldogs-målmanden er den målmand i hele Metal Ligaen, der efter ni kampe har haft flest skud imod sig.

Dale Mitchell, den tidligere ligatopscorer, var uden tvivl set som et kærkommen boost til Bulldogs-holdet. Boostet lader dog vente på sig, da Mitchell blev skadet under optakten til sæsonen, så han har endnu ikke fået comeback.

Mitchell er dog ikke den eneste Odense-spiller, der er ramt af en skade. Unge Oliver True er også ude med en skade, mens nyankomne Mike Hammond nu også er ude på skadeslisten. Her er der tale om, at Odense mangler to stærke profiler, der uden tvivl vil spille i førstekæden, når de er klar.

Øvrige skader og karantæner har ikke gjort det nemt for Odense Bulldogs. Med to kampe mod Frederikshavn forude, venter der næppe mange point, så Odense kan meget vel skulle holde skarp fokus på kampene mod de to andre bundpropper, Herlev og Rødovre og håbe på, at sejrene i de indbyrdes kampe kan være det, der sikrer slutspilshockey i Odense igen.

Odense Bulldogs møder Frederikshavn White Hawks ude den 20. oktober, mens de tager imod nordjyderne i returopgøret den 23. oktober hjemme i Vin Med Kant Arena.

Tak for støtten

Til sidst vil vi hurtigt takke avXperten for deres støtte til dette indlæg. På deres webshop kan du finde et stort udvalg af elektronik i alle genrer. Se eksempelvis deres udvalg af alt lige fra en internet forstærker til et smart gaming tastatur eller måske et nyt sæt apple AirPods.

 
Sport 1200 gratis fadøl givet væk af barejer efter dansk EM sejr

En gavmild bar endte med at give et sted mellem 1000 og 1200 fadøl væk efter Danmakrs vanvittge 4-1 sejr over Rusland, Mandag aften. Men det var sejre…

Sport OB forlænger med Troels Kløve

De stribede fra Odense og midtbanespilleren Troels Kløve har fået papir på hinanden for de kommende fire år, idet OB og den 29-årige østjyde har forlæ…

Sport Odense Bulldogs præsenterer gigantunderskud

Odense Bulldogs har igennem de seneste par sæsoner været spændt meget hård an rent økonomisk. Det ser den fynske ishockeyklub ud til også at blive fre…

Sport OB - Vejle bliver åbnet for sæsonkortholdere

Der er godt nyt til sæsonkortholderne i OB. Det bliver nemlig sæsonkortholderne, der får chancen for at komme på Nature Energy Park søndag den 4. okto…