OB Forlænger Med Troels Kløve

Billede: Pixabay

De stribede fra Odense og midtbanespilleren Troels Kløve har fået papir på hinanden for de kommende fire år, idet OB og den 29-årige østjyde har forlænget samarbejdet frem til 2024.

- Han er en ægte holdspiller, tager dybdeløbene i modstanderens felt og er ikke for fin til at rydde op i eget, når det for alvor brænder på. Med Troels får man altid en 100 % engageret indsats, og hans medspillere kan altid stole på ham. Han er efterhånden en kulturbærer i klubben, og vi er meget glade for, at vi nu har papir på hinanden et godt stykke ud i fremtiden, siger sportschef Michael Hemmingsen til klubbens hjemmeside.

OB er det naturlige valg

Troels Kløve selv var ikke i tvivl om, hvorvidt underskriften skulle sættes på kontrakten, da muligheden for en forlængelse bød sig.

- Det faldt mig meget naturligt at lave en længere kontrakt med OB. Jeg har altid følt mig godt tilpas i klubben, og jeg kan lide den måde, vi spiller fodbold på. Der er masser af fart i spillet, og det passer godt til mig. Samtidigt får jeg lov til at arbejde i begge ender af banen, og jeg ønsker virkelig fortsat at være en del af et meget spændende projekt her i OB, siger Troels Kløve.

Troels Kløve kom til OB i 2019 efter tre år hos SønderjyskE. Den 177 cm høje midtbanespiller havde forinden spillet syv sæsoner hos AC Horsens.

Troels Kløve har spillet 80 kampe for OB, hvor det er blevet til 13 scoringer. Hovedparten af de kampe har været på den centrale midtbane.

Tak for støtten

Vi siger tak til avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find en smart DVD brænder eller måske et nyt headset og tastatur i deres enorme online udvalg af elektronik.

 
Sport 1200 gratis fadøl givet væk af barejer efter dansk EM sejr

En gavmild bar endte med at give et sted mellem 1000 og 1200 fadøl væk efter Danmakrs vanvittge 4-1 sejr over Rusland, Mandag aften. Men det var sejre…

Sport En femtedel inde i sæsonen - Odense hænger i bunden

Odense Bulldogs hænger solidt fast i bunden efter sæsonens første ni kampe. Her er det blot blevet til en sejr til det fynske ishockeyhold, der dermed…

Sport Odense Bulldogs præsenterer gigantunderskud

Odense Bulldogs har igennem de seneste par sæsoner været spændt meget hård an rent økonomisk. Det ser den fynske ishockeyklub ud til også at blive fre…

Sport OB - Vejle bliver åbnet for sæsonkortholdere

Der er godt nyt til sæsonkortholderne i OB. Det bliver nemlig sæsonkortholderne, der får chancen for at komme på Nature Energy Park søndag den 4. okto…