Odense Bulldogs Præsenterer Gigantunderskud

Billede: Pixabay

Odense Bulldogs har igennem de seneste par sæsoner været spændt meget hård an rent økonomisk. Det ser den fynske ishockeyklub ud til også at blive fremover, da der netop er præsenteret et årsregnskab med et underskud på 534.000 kr.

2019/2020 sæsonen blev langt fra nogen optur for Odense Bulldogs. De sportslige resultater udeblev i den grad, mens den generelle nedlukning i samfundet også gives en del af skylden for regnskabet.

Fortrøstningsfulde Odense Bulldogs

Selvom 2019/2020 sæsonen og tiden efter sæsonen næppe var nogen dansk på roser for Odense Bulldogs, så er der ifølge formand Thomas Hertz Andersen lys forude. Meldingen er i hvert fald, at isen fortsat kan bære de fynske Bulldogs.

- Ja, vi skal nok overleve det her. Vi har en god sponsor-tilgang for tiden. Men det er klart, at 2021 også bliver et år på smalhans, siger han til Fyens.dk og fortsætter:

- Regnskabet afspejler naturligvis, at vi i sidste sæson havde en serie på 19 nederlag i træk, og det koster naturligvis tilskuere, og det koster igen omsætning i boderne.

Mens Odense Bulldogs for længst havde udspillet sin rolle i sæsonen, da de øvrige klubber diskuterede et ændret slutspilsformat, så ramte den landsdækkende nedlukning dem trods alt, da det spændte ben for en lang række af de aktiviteter, som ishockeyklubben normalt har i sommerpausen.

Odense Bulldogs skriver i årsrapporten, at de kalkulerer med et overskud i den igangværende sæson. Her har Odense Bulldogs indtil videre tabt sæsons fire første kampe, hvilket gør, at de indtager sidstepladsen i Metal Ligaen.

Tak for støtten

Vi takker avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find et stort udvalg af elektronik, heriblandt moderne versioner af DVD afspiller eller stereoanlæg til afspilning af dine gamle medier.

 
Sport 1200 gratis fadøl givet væk af barejer efter dansk EM sejr

En gavmild bar endte med at give et sted mellem 1000 og 1200 fadøl væk efter Danmakrs vanvittge 4-1 sejr over Rusland, Mandag aften. Men det var sejre…

Sport En femtedel inde i sæsonen - Odense hænger i bunden

Odense Bulldogs hænger solidt fast i bunden efter sæsonens første ni kampe. Her er det blot blevet til en sejr til det fynske ishockeyhold, der dermed…

Sport OB forlænger med Troels Kløve

De stribede fra Odense og midtbanespilleren Troels Kløve har fået papir på hinanden for de kommende fire år, idet OB og den 29-årige østjyde har forlæ…

Sport OB - Vejle bliver åbnet for sæsonkortholdere

Der er godt nyt til sæsonkortholderne i OB. Det bliver nemlig sæsonkortholderne, der får chancen for at komme på Nature Energy Park søndag den 4. okto…